Corona / Covid 19 info: Jeg har normale åbningstider igen og følger stadig vejledningerne omkring afspritning og latexhandsker. Ring trygt og aftal tid allerede i dag.

Computer hjælp Nyborg

Computer hjælp Nyborg

Jeg tilbyder udekørende computer hjælp Nyborg og på resten af Fyn. Det betyder, kort fortalt, at jeg kommer til din adresse og hjælper dig med dit computer problem. Smart og nemt.

Hvad dækker computer hjælp Nyborg?

Computer hjælp Nyborg dækker over alt hvad der har med din computer, eller dens tilbehør, at gøre. Det vil sige selve computeren, skærm, printer, og så videre, hvis de driller, er defekt, eller andet, så kan jeg hjælpe dig.

Bestil tid i dag og få 10% rabat!

Gælder kun nye kunder.

Hvem tilbyder computer hjælp Nyborg?

Det gør jeg, her på Teknik Fyn, jeg er uddannet IT supporter og web-integrator og har brugt computere dagligt i over 30 år. Jeg har altså en bred erfaring, samt en teknisk viden omkring computere og anden teknik. Så når du har brug for computer hjælp Nyborg, så bør du ringe til mig.

Hvem kan få computer hjælp Nyborg?

Det kan du, din nabo, dit firma, ja alle som har behovet for det. Jeg kører både ud til private, i alle aldersgrupper, men også til firmaer og selvstændige, som har behov for min Computer hjælp Nyborg.

Hvordan bestiller jeg computer hjælp Nyborg?

Du kan ringe til mig på telefon 71 20 17 70, men du er også velkommen til at sende mig en e-mail eller en SMS. Så finder vi et tidspunkt til computer hjælp Nyborg som passer dig. Så tøv ikke, kontakt mig allerede i dag.

Langt de fleste problemer med computere og lignende, kan løses på en times tid.

Du kan finde mine priser her: Klik for at se priser.

Leder du efter IT support Nyborg eller PC hjælp Nyborg?

Skal jeg ringe dig op?