Corona / Covid 19 info: Jeg har normale åbningstider igen og følger stadig vejledningerne omkring afspritning og latexhandsker. Ring trygt og aftal tid allerede i dag.

Computer hjælp Odense

Computer hjælp Odense

De fleste mennesker har nok oplevet af computeren pludselig går ned eller driller, det er sjovt nok altid på de mest ubelejlige tidspunkter det sker. Derfor tilbyder jeg computer hjælp i Odense og omegn.

Hvad står computer hjælp Odense for?

Det siger lidt sig selv, at jeg hjælper dig med din computer. Men faktisk så dækker det meget bredere, for jeg hjælper med alle tekniske enheder du måtte have i dit hjem. Både printere, fjernsyn og andet udstyr. Så derfor, ring og få computer hjælp Odense hos mig.

Bestil tid i dag og få 10% rabat!

Gælder kun nye kunder.

Hvilke udbydere findes der af computer hjælp Odense?

Der findes firmaer som mit som tilbyder computer hjælp Odense, Teknik Fyn, hvor der er 30 års erfaring med teknik bag, samt to IT uddannelser. Der findes også store firmaer som tilbyder det samme og en masse uautoriserede. Det er ofte en smagssag hvem man foretrækker skal hjælpe med computeren.

Hvem henvender du dig til med computer hjælp Odense?

Det startede egentlig med at Danmark indførte nemID. Det gjorde at en masse computere i landet pludselig ikke kunne bruges til nemID fordi Java versionerne var forældede. Så jeg startede med at hjælpe pensionister med det, sidenhen etablerede jeg Teknik Fyn, hvor jeg stadig hjælper pensionister, men også alle andre, med computer hjælp Odense.

Hvor får man hjælp til computeren i Odense?

Det korte svar er her. Det fungerer sådan at du ringer til mig og aftaler tid. Så kommer jeg på din adresse i Odense, eller et andet sted på Fyn, og hjælper dig med din computer. På den måde får du computer hjælp Odense.

Langt de fleste problemer med computere og lignende, kan løses på en times tid.

Du kan finde mine priser her: Klik for at se priser.

Leder du efter IT support Odense eller PC hjælp Odense?

Skal jeg ringe dig op?