Corona / Covid 19 info: Jeg har normale åbningstider igen og følger stadig vejledningerne omkring afspritning og latexhandsker. Ring trygt og aftal tid allerede i dag.

Computer hjælp Svendborg

Computer hjælp Svendborg

Det sker altid når det er mest ubelejligt, at computeren driller. Derfor tilbyder jeg computer hjælp Svendborg, men også på resten af Fyn. Så tøv endelig ikke med at kontakte mig, så er du et skridt tættere på at få hjælp til dit computer problem.

Hvad er det der computer hjælp Svendborg egentligt?

Det er ret simpelt, du ringer og bestiller tid, så kommer jeg til dig og hjælper dig med din computer, på din adresse i Svendborg, så får du computer hjælp Svendborg, eller et andet sted på Fyn. Når du ringer snakker vi først om hvad dit computer problem er, sådan jeg kan vurdere om jeg kan hjælpe dig eller ej, så spilder vi ikke hinandens tid.

Bestil tid i dag og få 10% rabat!

Gælder kun nye kunder.

Hvem udbyder computer hjælp i Svendborg?

Der er mig, Teknik Fyn og sikkert også andre firmaer. Men hos mig er din computer i trygge hænder, jeg har nemlig to IT uddannelser og over 30 års erfaring med computere og anden teknik. Derfor tilbyder jeg computer hjælp Svendborg. Samtidig, så får du et ærligt svar på om det kan betale sig for dig at jeg kommer og hjælper, eller ej.

Hvem er målgruppen for computer hjælp i Svendborg?

Det er dig. Kort sagt, om du er privatperson eller firma, om du er 18 år gammel eller 90 år gammel, så kan jeg hjælpe dig. Mine kunder spreder sig over alle aldre og typer, fælles for dem alle er dog at de kontakter mig når de har brug for computer hjælp Svendborg.

Hvordan får jeg computer hjælp Svendborg?

Du ringer til mig på 71 20 17 70, så snakker vi kort og uforpligtende om dit computer problem, hvis jeg vurderer at jeg kan hjælpe dig med computer hjælp Svendborg, så aftaler vi tid til mig besøg. Du er naturligvis også velkommen til at sende mig en e-mail eller en SMS.

Langt de fleste problemer med computere og lignende, kan løses på en times tid.

Du kan finde mine priser her: Klik for at se priser.

Leder du efter IT support Svendborg eller PC hjælp Svendborg?

Skal jeg ringe dig op?