Corona / Covid 19 info: Jeg har normale åbningstider igen og følger stadig vejledningerne omkring afspritning og latexhandsker. Ring trygt og aftal tid allerede i dag.

IT support Fyn

IT support Fyn

Det hænder at ens computere eller computer tilbehør, stopper med at virke, eller driller en. Oftest er problemet i et omfang så stort at man ikke selv kan løse det. Her kommer IT support Fyn ind i billedet. Der findes en del firmaer, små og store, som tilbyder IT support, både til private, men også til firmaer. Ligesom Teknik Fyn gør.

Hvad er IT support Fyn?

IT support er når en IT supporter kommer hjem på din adresse eller dit firma adresse og hjælper dig med dit computer problem. Der findes også IT supportere som har eget butikslokale hvor du kan komme med din computer og få den repareret. Men de fleste tilbyder udekørende IT support Fyn, ligesom jeg gør.

Bestil tid i dag og få 10% rabat!

Gælder kun nye kunder.

Hvem tilbyder IT support Fyn?

Det er som sagt oftest IT supportere som tilbyder IT support Fyn, men der er også selvlærte og folk med andre IT uddannelsen, end IT support uddannelsen, som tilbyder dette. Det er altid klogt at vælge en som er uddannet IT supporter, da deres viden er bredere og det gør at tidsforbruget er mindre, som i sidste ende betyder at din regning bliver mindre.

Hvem kan få IT support?

Det kan alle. IT support Fyn tilbydes til pensionister, private, firmaer og foreninger, ja til alle steder hvor der findes computere eller anden form for IT. Der er mange IT supportere som tilbyder rabat til pensionister og klippekortsordninger til firmaer.

Hvordan finder man IT support Fyn?

Typisk kan du finde annoncer for IT support i ugeaviserne, telefonbøgerne, eller på nettet. Du kan bare søge på Google efter IT support Fyn i din hjemby, så burde der kommer adskillige resultater frem som du kan vælge imellem. Du har jo også fundet Teknik Fyn.

For at gøre brug af min hjælp, skal du blot bestille en tid hos mig, det kan du både gøre ved at sende mig en e-mail, du kan også ringe til mig på telefon 71 20 17 70, du er også velkommen til at sende mig en SMS.

Langt de fleste problemer med computere og lignende, kan løses på en times tid.

Du kan finde mine priser her: Klik for at se priser.

Leder du efter PC hjælp Fyn eller computer hjælp Fyn?

Skal jeg ringe dig op?