Corona / Covid 19 info: Jeg har normale åbningstider igen og følger stadig vejledningerne omkring afspritning og latexhandsker. Ring trygt og aftal tid allerede i dag.

IT support Nyborg

IT support Nyborg

Teknik Fyn tilbyder udekørende IT support Nyborg, samt på resten af Fyn. Med adskillige kurser, certifikater og hele to IT uddannelser, så er din IT i trygge hænder hos mig.

Hvad står IT support Nyborg for?

IT står jo for informations teknologi, hvilket dækker adskillige enheder i de normale hjem i dag. Det er computere, printere, tilbehør, tablets, smartphones, ja endda fjernsyn. Kun fantasien sætter grænser for hvad IT support Nyborg dækker.

Bestil tid i dag og få 10% rabat!

Gælder kun nye kunder.

Hvilke udbydere er der at IT support i Nyborg?

Jeg skal indrømme at jeg ikke kender ret meget til mine konkurrenter. Jeg koncentrere mig om det jeg er god til, nemlig at løse netop dine IT problemer, når du har brug for IT support Nyborg. Jeg har over 30 års erfaring med brug og reparation af teknik, så jeg er det sikre valg for dig.

Kan alle bestille IT support Nyborg?

Ja det kan alle faktisk. Jeg udfører både IT support Nyborg hos privatpersoner og hos virksomheder. Jeg forbeholder mig dog altid retten til at takke nej til en opgave, hvis jeg på forhånd vurderer at opgaven er uden for mit arbejdsfelt. Så spilder vi nemlig hverken hinandens tid, eller dine penge.

Hvornår kan jeg få IT support Nyborg?

Som udgangspunkt arbejder jeg udfra at alle kan få en tid indenfor max 3. hverdag fra de kontakter mig, ofte kan det lade sig gøre allerede den efterfølgende dag, jeg skal også sige at jeg er fleksibel i forhold til mine åbningstider. Så tøv ikke med at kontakte mig angående IT support Nyborg.

Du kan finde mine priser her: Klik for at se priser.

Leder du efter computer hjælp Nyborg eller PC hjælp Nyborg?

Skal jeg ringe dig op?