Corona / Covid 19 info: Jeg har normale åbningstider igen og følger stadig vejledningerne omkring afspritning og latexhandsker. Ring trygt og aftal tid allerede i dag.

IT support Odense

IT support Odense

Jeg tilbyder udekørende IT support Odense og omegn, ja faktisk så dækker min service hele Fyn. Jeg er uddannet IT supporter og web-integrator, det sammenholdt med over 30 års erfaring med computere gør at din IT er i trygge hænder hos mig.

Hvad dækker IT support Odense over?

IT står jo for Informations Teknologi, så det er faktisk stort set alle tekniske enheder som du måtte have i dit firma eller dit hjem, hvis der er tale om noget som jeg ikke har kendskab til, så takker jeg gerne nej tak til opgaven, sådan vi ikke spilder hinandens tid. Men ellers kan du trygt få IT support Odense hos mig.

Bestil tid i dag og få 10% rabat!

Gælder kun nye kunder.

Hvem tilbyder IT support i Odense?

Det gør Teknik Fyn, som drives af mig. Jeg har i mange år været forskellige firmaer og privatpersoners “go to guy” når de havde IT problemer, derfor driver jeg det nu på professionelt plan her fra hjemmesiden. Så når du har brug for IT support Odense eller andre steder på Fyn, så ring trygt til mig.

Kan alle få IT support i Odense?

Det korte svar er ja. Uanset hvem du er eller hvor gammel du er, så kan jeg hjælpe dig. Det er også uanset om du har en enkeltmandsvirksomhed, eller du har et firma med mange ansatte, så kan du gøre brug af min IT support Odense hvis du har behovet.

Hvordan kan jeg bestille tid til IT support i Odense?

Du ringer til mig, sender en e-mail eller en SMS, så kommer jeg til dig i Odense og hjælper dig med dit problem, så får du IT support Odense. Det er ganske ligetil, og jeg kører ikke før det virker.

Du kan finde mine priser her: Klik for at se priser.

Leder du efter computer hjælp Odense eller PC hjælp Odense?

Skal jeg ringe dig op?