Corona / Covid 19 info: Jeg har normale åbningstider igen og følger stadig vejledningerne omkring afspritning og latexhandsker. Ring trygt og aftal tid allerede i dag.

IT support Svendborg

IT support Svendborg

Jeg tilbyder udekørende IT support Svendborg og på Fyn generelt. Det vil sige at når du har behov for IT support, så kommer jeg til din adresse og hjælper dig med din IT udfordring.

Hvad er IT support Svendborg?

IT support Svendborg dækker egentligt ret bredt. Det handler hovedsageligt om computere og tilhørende enheder. Men i virkeligheden så kan jeg også hjælpe med alt fra alarmsystemer, til hjemmesider og fjernsyn.

Hvem laver IT support Svendborg?

Det gør jeg hos Teknik Fyn. Jeg har en uddannelse som IT supporter, efterfulgt af en web-integrator uddannelse. Når man sammenholder det med over 30 års erfaring med brug -og reparation af teknik, ja så er din IT i trygge hænder hos mig. Kontakt mig endelig så får du IT support Svendborg.

Bestil tid i dag og få 10% rabat!

Gælder kun nye kunder.

Er IT support Svendborg kun for firmaer?

Nej. Absolut ikke. En stor del af min tid bruger jeg hos privatpersoner, på at hjælpe dem med deres IT. Det kan være alt fra virus angreb, til mail opsætning, eller til optimering af en langsom computer. Min IT support Svendborg dækker meget bredt og inkluderer også opsætning af routere (MESH netværk f.eks.) og optimering at langsom internet.

Hvornår kan jeg få IT support Svendborg?

Normalt kan jeg bookes fra dag til dag, der kan dog være perioder med spidsbelastninger, hvor der kan være en kort ventetid på et par dage. Men jeg forsøger, så vidt muligt, at kunne hjælpe folk indenfor max. 3 dage fra første kontakt. Det var lidt om hvad min IT support Svendborg er.

Du kan finde mine priser her: Klik for at se priser.

Leder du efter computer hjælp Svendborg eller PC hjælp Svendborg?

Skal jeg ringe dig op?