Corona / Covid 19 info: Jeg har normale åbningstider igen og følger stadig vejledningerne omkring afspritning og latexhandsker. Ring trygt og aftal tid allerede i dag.

PC & computer hjælp Langeland

Få PC & computer hjælp på Langeland

Jeg dækker hele Fyn, men også Langeland med min udekørende PC & computer hjælp. Det er simpelt og nemt, hvis din PC eller computer driller, så kan du bestille en tid her på siden, eller ringe til mig for at aftale nærmere, så kommer jeg til dig på Langeland og hjælper dig med din PC eller computer.

Bestil tid i dag og få 10% rabat!

Gælder kun nye kunder.

Professionel PC & computer hjælp Langeland

I ordet professionel ligger der det at jeg har to IT uddannelser bag mig og det faktum at jeg har haft med computere og teknik at gøre, i samlet over 30 år. Det betyder for dig, som kunde, at din computer er i helt trygge hænder hos mig.

Skal jeg ringe dig op?