Corona / Covid 19 info: Jeg har normale åbningstider igen og følger stadig vejledningerne omkring afspritning og latexhandsker. Ring trygt og aftal tid allerede i dag.

PC hjælp Fyn

PC hjælp Fyn

Nogle gange, så driller ens computer bare mere end normalt. Og med mindre man er ekspert indenfor computere, så kan man ikke selv løse problemet, desværre. Derfor er der de seneste år kommet en del mindre firmaer i Danmark, som tilbyder PC hjælp Fyn til private og firmaer.

Hvad er PC hjælp Fyn?

PC hjælp Fyn er når en PC tekniker eller IT supporter, kommer hjem til dig og løser dit computer problem. Det kan også være at teknikeren eller supporteren har eget værksted, hvor du kan indlevere din computer. Men langt de fleste foretrækker at kommer hjem til dig for at afhjælpe dig med dit computer problem.

Bestil tid i dag og få 10% rabat!

Gælder kun nye kunder.

Hvem tilbyder PC hjælp Fyn?

Som nævnt, så er det typisk PC teknikere eller IT supportere som tilbyder PC hjælp Fyn, men der findes også mange enkeltmandsvirksomheder som tilbyder dette, hvor personen ikke nødvendigvis har en uddannelse indenfor IT/teknik. Det er en smagssag om man foretrækker en med eller uden en uddannelse, når man har brug for PC hjælp. Dog er det oftest billigst at vælge en PC tekniker eller IT supporter, med uddannelse, da de oftest kan løse problemerne meget hurtigere end en uautoriseret.

Hvem kan få PC hjælp Fyn?

PC hjælp tilbydes til alle. Både firmaer, private, pensionister og så videre, alle steder hvor der findes computere og teknik, kan der opstå behov for PC hjælp Fyn. Mange udbydere af PC hjælp har særlige pensionistrabatter og ellers koster PC hjælp typisk omkring 500,- kroner pr. time og nogle gange et lille beløb til kørsel. Hvis man sammenligner med hvad en mekaniker eller tømrermester tager i timen, så er det ikke ret dyrt, men en ret fair pris.

Hvor finder man PC hjælp Fyn?

Ofte er der annoncer fra personer som tilbyder PC hjælp Fyn i den lokale ugeavis. Ellers kan man finde en som tilbyder dette på nettet, du kan typisk søge på Google, eller en anden søgemaskine, efter dette.

Du kan finde mine priser her: Klik for at se priser.

Leder du efter IT support Fyn eller computer hjælp Fyn?

Skal jeg ringe dig op?