Corona / Covid 19 info: Jeg har normale åbningstider igen og følger stadig vejledningerne omkring afspritning og latexhandsker. Ring trygt og aftal tid allerede i dag.

PC hjælp Nyborg

Få PC hjælp i Nyborg

Jeg tror de fleste mennesker oplever at teknikken driller, specielt sådan noget som en PC, kan virke som et ret avanceret produkt. Nuvel, en PC kan også rigtig mange ting. Jeg er dog rigtig godt inde i teknikken, derfor tilbyder jeg PC hjælp Nyborg.

Hvad dækker PC hjælp Nyborg over?

Jamen PC hjælp Nyborg dækker egentlig over at jeg, som uddannet IT tekniker kommer på din adresse og hjælper dig med din PC, eller hvad nu det må være som jeg skal hjælpe dig med. Jeg har ikke noget egentligt værksted, men indimellem er der behov for at jeg låner din PC med hjem for at lave den, og efterfølgende returnerer den til dig i Nyborg.

Bestil tid i dag og få 10% rabat!

Gælder kun nye kunder.

Hvilke firmaer tilbyder PC hjælp Nyborg?

Der er professionelle firmaer, som mit, hvor der både er teknisk erfaring og uddannelse bag, jeg har nemlig over 30 års erfaring med computerer / pc’ere og andet teknik og er samtidig uddannet IT supporter og web-integrator. Der findes også utallige andre som tilbyder PC hjælp Nyborg, jeg tror dog på at min erfaring gør forskellen for dig.

Hvem henvender du dig til med PC hjælp i Nyborg?

Jeg henvender mig til alle som har brug for PC hjælp Nyborg, dog hovedsageligt privatpersoner og mindre erhvervsdrivende. Fælles for alle mine kunder er dog, at de ikke selv har den tekniske viden til at løse de problemer de måtte få med deres PC. Det er vigtigt at sige at jeg kører på hele Fyn, altså ikke kun i Nyborg.

Hvordan finder man PC hjælp Nyborg?

Det gør du på samme måde som du har fundet min hjemmeside for PC hjælp Nyborg, altså på Google. Jeg har dog mange kunder som er henvist af eksisterende kunder. Nogle gange kan man også se annoncer i aviser og andre tryksager. Jeg bruger dog al min energi på online annoncering af min virksomhed.

Du kan finde mine priser her: Klik for at se priser.

Leder du efter IT support Nyborg eller computer hjælp Nyborg?

Skal jeg ringe dig op?