Corona / Covid 19 info: Jeg har normale åbningstider igen og følger stadig vejledningerne omkring afspritning og latexhandsker. Ring trygt og aftal tid allerede i dag.

PC hjælp Svendborg

PC hjælp Svendborg

De fleste mennesker oplever før eller siden, at deres PC driller mere end normalt. Og da de fleste mennesker ikke nødvendigvis er eksperter indenfor PC og teknik, kan de få brug for min PC hjælp Svendborg.

Hvad betyder PC hjælp Svendborg egentlig?

Jamen PC hjælp Svendborg er egentlig lidt som hvis du bestiller en tømrer til at komme og skifte en vindue. Jeg kommer til dig og løser problemet med din PC på stedet, det er uanset om du bor i Svendborg eller andre steder på Fyn.

Bestil tid i dag og få 10% rabat!

Gælder kun nye kunder.

Hvem er udbyderen af PC hjælp i Svendborg?

Der er mig, Teknik Fyn, og sikkert også mange andre firmaer. Forskellen består formentlig mest i at jeg har over 30 års erfaring med computere og samtidig også 2 IT uddannelser i bagagen, det gør at jeg har en meget bred teknisk viden, som gør at jeg kan hjælpe netop dig, med PC hjælp Svendborg.

Hvem kan bestille PC hjælp Svendborg?

Det kan alle. Om du er privatperson, eller en virksomhed, ja så kommer jeg gerne til Svendborg og hjælper dig med min PC hjælp Svendborg. Nu nævner jeg godt nok Svendborg, men som sagt så dækker jeg faktisk hele Fyn.

Hvordan finder man PC hjælp Svendborg?

Det kan du finde mange steder, alt fra ugeavisen, til opslagstavlen i den lokale brugs, men også på nettet hvor du sikkert har fundet mig. Jeg har dog også mange kunder, som henviser venner og bekendte til mig også. Jeg annoncerer hyppigst online for PC hjælp Svendborg.

Langt de fleste problemer med computere og lignende, kan løses på en times tid.

Du kan finde mine priser her: Klik for at se priser.

Leder du efter IT support Svendborg eller computer hjælp Svendborg?

Skal jeg ringe dig op?