Virus i Svendborg

I dag var jeg på besøg hos en kunde i Svendborg, han havde fået en virus som gjorde at hans computer var låst, med mindre han betalte flere tusinde kroner i bitcoins. Den type virus kan være meget ubehagelige, da advarslen som man får på sin computer, antyder man har gjort noget kriminelt på nettet. Det er dog sjældent at det er tilfældet, det er typisk blot for at skræmme personen på den anden side af skærmen.

Nå men jeg har faktisk en del erfaring med at redde computere som er låst på denne måde, jeg har faktisk et USB stick, hvorpå jeg har hele 7 programmer liggende, som allesammen skal bruges til at fjerne denne type virus. Det er altså ikke bare lige til.

Nyttige links vedrørende Svendborg:

Jeg brugte omkring 2 timer hos kunden, men så lykkedes det mig også at fjerne den helt og holdent. Samtidig installerede jeg et nyt antivirus program på kundens PC, da de fleste antivirusprogrammer jeg ser hos kunderne, slet ikke er gode nok.

Man skal selvfølgelig altid opveje prisen på et sådan arbejde, imod hvad computeren egentlig er værd, har man en computer som er f.eks. 5 år gammel, er det sjældent det rent økonomisk kan betale sig for kunden at få virus fjernet. Men sandheden er jo nok at vi alle har rigtig mange data liggende på vores computer, som vi nødig vil miste, det kan være alt fra dokumenter, gamle emails til billeder.

Kan i have en god dag derude, og husk, jeg kan sikkert også hjælpe dig, ring gerne på 71 20 17 70.

Skal jeg ringe dig op?